You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
استراتژی غذایی قزل آلای رنگین کمان فرار کرده از قفس های دریایی در سواحل مازندران مهدی نادری جلودار
*، عارفه سادات میرحجازی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) صدیقه چاری علی آباد، فاطمه سعیدی فر، رضا اکرمی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده محمد هرسیج
*، حسین آدینه، رسول ملک نژاد، حجت الله جعفریان، مهدی اسدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتریهای Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) سید علی جعفرپور
*، سحر علیزاده، سکینه یگانه، رضا صفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر درجه حرارت استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی (Huso huso) بر وزن مولکولی پپتید ها، ترکیب اسید آمینه و فعالیت ضد اکسایشی آبکافته ها مهدی نیکو
*چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان نعمت الله محمودی
*، منوچهر بابانژاد، جعفر سیف آبادی، محمدرضا احمدی، جمشید درزی حیدری، ناهید پاپی زاده، ابوالقاسم روحی، مصطفی آرمنده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه Thryssa setirostris در بومسازگان مانگروی ذخیرهگاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپهای پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) مهدی قدرتی شجاعی
*، علی طاهری میرقائد، ملیکا مشهدی فراهانی، نسترن دلفان، مریم ویجت
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue